Onderhouds/klusochtend LTC 12 juni aanstaande

04 juni 2021

Onderhouds/klusochtend:
In de tussentijd schiet het onkruid omhoog en willen we graag met jullie hulp een onderhoudsochtend inplannen.

Op 12 juni van 09:30 – 12:30 willen we graag met een aantal vrijwilligers de volgende zaken aanpakken:
1] Onkruid wieden en snoeien vanaf toegang park tot en met clubhuis en rondom het tussenstuk bij de banen 4-5.
2] plantenbak op orde maken zodat we straks bij verbouwing de goede planten kunne behouden en het terras er mooier uitziet nu het gebruikt mag worden.
3] Een start maken met de opschoning van de toegang rondom de oefenmuur als ook de vloer voor de oefenmuur weer bespeelbaar krijgen.
4] Baan Bordjes ophangen (liggen al enige tijd te wachten).

Zoals een ieder weet wordt jullie hulp uiteindelijk ook verrekend met de contributie aan het einde van het jaar als vrijwilligersbijdrage. Dus een extra prikkel hopelijk om te komen helpen. Mogen we jouw ook ontvangen met een kop koffie op zaterdag de 12e 09:30 uur?
Laat het even weten als je nog ideeën of aanvullingen hebt.
Mailen kan naar [email protected]