Nieuwe coronaregels per 1 juli op het tennispark LTC

01 juli 2020

Beste,

Met ingang van 1 juli mogen de sportverenigingen hun kantine/clubhuis en andere gesloten elementen weer openstellen voor leden.

Dit betekent dat wij als bestuur het ook weer mogelijk maken om in het clubhuis te komen en daar volgens de normaal geldende regels gebruik kunnen maken van de mogelijkheid om weer wat te drinken. Betaling geschied middels pin, door op het kastje achter de bar F2 in te toetsen, dan het bedrag dan ''ok'' en je betaalpas op het andere kastje te leggen op de bar.

Laat de bar schoon achter, glazen die je gebruikt hebt afgespoeld weer terug op de plek svp en neit smerig terugzetten op de bar (dat gaat stinken en er is geen bediening anders dan jijzelf).

Ook de WC's en het terras kunnen weer gebruikt worden, al dient een ieder boven de 18 zich nog wel aan de 1,5 regel te houden.

De kleedkamers zijn ook gereed, schoongemaakt en doorgespoeld in verband met mogelijke legionella. Kortom de mogelijkheden zijn ook hier aanwezig mits de 1,5m regel in acht wordt genomen.

Het terras is opgesteld, zodanig dat we hier afstand houden, ga dus niet met stoelen en tafels sjouwen dit is niet de bedoeling en brengt anderen niet op ideeën maar help elkaar dit te respecteren.

Tot slot ook nog in een apart bericht geplaatst de nog steeds geldende hygiëneregels. Blijf thuis als je coronaklachten hebt of koortsig bent.

Dank en veel plezier.