Dubbelen mag weer bij LTC, clubhuis en terras blijven nog gesloten

21 mei 2020

Beste tennisvriend(in),

Dubbelen mag weer

Gisteravond bereikte ons het verrassende bericht dat we de maatregelen voor tennis verder mogen versoepelen. Dit is natuurlijk geweldig nieuws voor een ieder die juist liever dubbelde dan enkelspel speelt.

Het besmettingsrisico bij dubbelspel is volgens zowel de experts van NOC*NSF als de KNLTB bondsarts gering. Dit in combinatie met de verdere versoepeling van de maatregelen en de ervaringen van verenigingen en spelers de afgelopen weken betekent dat we al eerder dan 1 juni de volgende stap kunnen zetten.

Vanaf nu mag er ook gedubbeld worden door volwassenen van 19 jaar en ouder, 4 spelers per baan. Mits gecontroleerd en met 1.5 meter afstand! De overige richtlijnen blijven van toepassing, zoals vooraf online een baan reserveren en 1.5 meter afstand houden…en handen ontsmetten met de desinfecterende gel!

Veel plezier