Avondklok bij LTC Zutphen vanaf vandaag

23 januari 2021


Beste,

Extra maatregelen zijn nodig en daarom is de avondklok ingesteld voor een ieder in Nederland. Dit heeft tot gevolg dat het tennispark dagelijks om 21:00 uur afgesloten dient te worden. Hierom zijn de afhangmogelijkheden vanaf nu beperkt, zodat een ieder op tijd thuis kan zijn en diegene die als laatste het park verlaat ook het hek op slot kan doen.

Voorkom boetes en houd je aan de gestelde regels, dat maakt het voor een ieder mogelijk om toch door te kunnen gaan, ondanks de beperkingen die niemand leuk vindt.

Ook wil ik jullie vragen om elkaar te helpen op het park waar nodig, geef elkaar de ruimte , laat elkander uitspelen en kom niet te vroeg op de afgehangen baan!

We zien, met name op de vrijdagmiddag maar ook op andere tijdstippen dat niet ieder zich aan de regels houdt. Dit risico kunnen we niet lopen, je mag nu niet op het park wachten dit doe je thuis of elders, maar niet binnen de hekken van het park tijdens de lessen, zo zijn de regels en dat is niet nieuw.
De boetes zijn voor ieder persoonlijk als de BOA's komen, echter de trainers verdienen hun geld enkel als we ons allen ook aan deze regels houden en voorkomen dat he park dicht moet.

Dank namens het bestuur.

Nieuwscategorieën